Psykolog Jakob Ravn – Svendborg

Jeg har igennem min uddannelse og en del års erfaring fra privat og offentlig praksis samt supervision opnået en omfattende indsigt og rutine inden for mit arbejde som psykolog.

Psykolog med speciale i kognitiv adfærdsterapi og narrativ terapi

Jeg er født i 1971, er gift og har tre børn. Jeg er uddannet psykolog fra København Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

Som psykolog har jeg arbejdet inden for psykiatrien og somatikken, og jeg har været ansat i en stor privat praksis. Senest har jeg arbejdet i Affektivt Team på OUH (ambulant team for depression og bipolar lidelse), Klinisk Psykologisk Afdeling på OUH og i Familieteamet på Svendborg Sygehus.

Jeg arbejder primært med kognitiv adfærdsterapi og narrativ terapi. I mit arbejde lægger jeg vægt på at dygtiggøre mig gennem deltagelse i videreuddannelse og supervision for psykologer.

Arbejdserfaring som psykolog

  • Gentofte Amtssygehus Psykiatriske Center. Arbejdsområde: Svære psykiske lidelser.
  • Kognitivt psykologcenter/ Wattar-Gruppen. Arbejdsområde: Angst, depression, fobier, lavt selvværd, social fobi, aggressionsforvaltning, krisehjælp, mv.
  • Affektivt team på OUH. Arbejdsområde: Depression og bipolar sindslidelse.
  • Klinisk Psykologisk Afdeling på OUH. Arbejdsområde: krisehjælp og takling af kroniske sygdomme, supervision.
  • Svendborg Sygehus familieteamet. Arbejdsområde: efterfødselsreaktioner, angst og depression under graviditet, bekymringstanker, skilsmisse, utroskab, parterapi, tab og traumer.

Cand. Psych. fra København Universitet

Jeg er uddannet Cand. Psych. fra København Universitet i 2005 og autoriseret af psykolognævnet i 2009.

Derudover en lang række kortere kurser.